Zapaženi rezultati u Splitu i Zadru

PK Barok

20. 12. 2016.

U Zadru je proteklog vikenda održano ekipno B Prvenstvo Hrvatske gdje su plivačice Baroka u sastavu: Martina Štefinec, Elena Škrapec, Mirta Piskač, Lea Ćelić, Dora Mihinjač, Stela Grobotek i Buga Stipan isplivale odlične utrke, ostvarile sjajne rezultate te izborile ostanak u B skupini, osvojivši 6. mjesto.
Istovremeno u Splitu, na ekipnom C Prvenstvu Hrvatske, nastupio je muški dio PK Barok: Mario Vlahinja, Gregor Stadaas, Neven Lončarić, Nikola Briški i Luka Cvetko. U konkurenciji 18 klubova, plivači Baroka su ostvarili odličan uspjeh i osvojili 6. mjesto. Treba napomenuti da su do zadnje utrke bili na 4. mjestu, ali im se, nažalost, dogodila diskvalifikacija u posljednjoj utrci natjecanja.
Svi plivači Baroka na ovom su natjecanju isplivali odlične rezultate i ostvarili svoje osobne rekorde te pokazali kako se brane boje kluba. Posebno treba izdvojiti Gregora Stadaasa koji je isplivao dvije A norme na 100 i 200 m prsno te B normu na 200 m delfin.
Sljedeće natjecanje na kojem će plivači Baroka nastupiti je „Miting rekorda“ u Zagrebu, ovog petka, 23. prosinca.
Karlo Rajković nastupio je s reprezentacijom Hrvatske na 7. međunarodnom mitingu za osobe s invaliditetom koje je održano u Italiji prošle subote. Natjecanje je bilo ekipno, nastupilo je 50-ak timova, a Hrvatska je zauzela 1. mjesto. Karlo je nastupio u disciplinama 100 delfin, 100 prsno i 200 mješovito.

20. 12. 2016.