Vida Jurak apsolutna pobjednica međunarodnog turnira u Portorožu

SPK Valcer

16. 04. 2019.

Proteklog vikenda, 13. i 14. travnja, održan je međunarodni turnir u Portorožu, Slovenija – Junior Dance Festival, DanceSport Europe Children Grand Prix te Basic i WDSF turnir. Sportski plesni klub Valcer sa svojim je predstavnicima ostvario izniman rezultat osvojivši ukupno sedam zlatnih odličja.
Status apsolutne pobjednice nosi Vida Jurak koja je u kategoriji Osnovci Basic u standardnim i latinsko-američkim plesovima osvojila zlatne medalje. Vida Jurak natjecala se i u starijoj kategoriji – mlađa mladež, u Basic i Open programu (World DanceSport Federation – WDSF), gdje je doslovno pomela konkurenciju te u Basic programu osvojila zlatne medalje u standardnim i latinsko-američkim plesovima te zlato u standardnim i latinsko-američkim plesovima u starijoj kategoriji u Open programu.
Plesni par Teo Patačko i Stefani Hrman u kategoriji Mladež Basic osvojili su zlatnu medalju u standardnim plesovima. Teo i Stefani plesali su i Open program (WDSF) gdje su se u vrlo jakoj konkurenciji plasirali na 19. mjesto u standardnim plesovima i 18. mjesto u latinsko-američkim plesovima. Također, Teo i Stefani natjecali su se i u pojedinačnom plesu – bečkom valceru gdje su se plasirali na 21. mjesto.

16. 04. 2019.