Veliki četveroboj za finale Magma Pan kupa

38. Zimsko prvenstvo Varaždina

05. 01. 2018.

Večeras od 18 sati u Graberju će se igrati polufinala 38. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, pod imenom „Magma Pan kup Varaždin“. Četiri vrhunske utakmice, dvije u glavnom seniorskom i dvije u veteranskom turniru, imat će prilike vidjeti ljubitelji malog nogometa.
Otvorit će veterani branitelja naslova, Hudek Trgotransa iz Biljevca, i koprivnički OPG Radiček Petgrad Nikotrade. Jozić, Kovač, Suvajac, Šimić, Leskovar, Stolnik i društvo protiv braće Radiček i Vađunec, Ivančića, Salajeca i ostalih – imena su koja jamče vrhunsku utakmicu.
Slijede dva seniorska polufinala. Koprivnička Jelena Trade i krapinski ASO Ponos za mnoge su bili favoriti turnira, ispalo je da igraju međusobno u polufinalu. Zagrebački hakleri Horvat, Toth, Ziberi i ostali pokušat će skinuti krapinske adute Rumbaka, Majcenića, Kunšteka i ostale. ASO Ponos ima veći rejting gledajući tradiciju, Koprivničani međutim godinama čekaju svoje veliko finale Varaždina. Eto im prilike.
Ljepotica večeri sasvim sigurno će biti ogled uvijek atraktivnog Črešnjeva i varaždinskog Marocchina. Hojski na Modrića, Režić na Mumleka, Škerbić na Oštreka ili Srbljinovića, „frcat“ će sasvim sigurno na sve strane. Uvijek je tako kad Črešnjevo igra, a Marocchino je nikad bolji.
Završni čin velikog četveroboja odradit će veterani Bilikuma i Eurotransporta Kostanjevec. Šafarić, Melnjak, Tot, Žganec, Tekić i ostali s jedne strane, Liber, Miko, Trtinjak i ostali „srakarski“ aduti s druge.

05. 01. 2018.