Varaždin pobijedio Zagreb u maratonskoj utakmici

Zagreb - Varaždin 1:4

12. 02. 2018.

Nakon samo 17 sati nogometaši Varaždina odigrali su i drugu pripremnu utakmicu. U petak protiv Mure u Austriji (3:3), a u subotu maratonski susret s nekada slavnim Zagrebom na popularnom Zagrebellu. Igrano je tri puta po 45 minuta, a Varaždin je na koncu slavio rezultatom 4:1. Golove su postigli Drožđek, Sačer, Kolarić i Kulenović, dok je jedini strijelac za Zagreb bio Jokić.
– Svaki je igrač dobio po sedamdeset minuta. Vidjelo se da su dečki umorni i da su im noge “teške” jer dosta smo posljednjih dana radili po snijegu. Zadovoljan sam prikazanim u ove dvije utakmice, naravno da mjesta za napredak još ima, ali ozljede i bolest spriječile su nas da ostvarimo planirano. Do ponedjeljka popodne igrači će dobiti slobodno, a onda nastavljamo zacrtanim planom – kratko nas je izvjestio uvijek susretljivi trener Varaždina Mario Kovačević.
Spomenimo kako su izvan stroja, zbog ozljeda ili bolesti, Prahić, Težak, Mesarić, Erić, Kos, Sambolec i Šimek, pa je za ovu utakmicu sa Zagrebom Kovačević koristio usluge četvorice kadeta: Mezge, Dumbovića, Cerovčeca i Horvata.
Sljedeći pripremni dvoboj Varaždin će odigrati u srijedu, 14. veljače, protiv Nafte u Lendavi.

12. 02. 2018.