Uspješni nastupi ekipa STK Starr

U borbi za peto mjesto

12. 03. 2018.

Proteklog tjedna STK Starr odigrao je dva susreta u Europskoj Superligi, Challenge Play-offu u borbi za peto mjesto. Sastali su se dva puta s ekipom U21 Team Slovenia i pobjedama 6:3 i 6:4 ušli u finalni susret Challenge Play-offa za peto mjesto Europske Superlige.
U STK Starr ove sezone sve više prilika daju mladim igračima, kako bi stekli što više međunarodnog iskustva i tako napredovali na svom razvojnom putu. Za STK Starr u prvom susretu nastupili su Leon Šantek, Nikola Horvat, Frane Runjić i Ronal Ređep. Za slovensku ekipu nastupili su Miha Grampovcnik, Peter Hribar i Lovro Jemec. Pobjede su ostvarili par Ređep/Runjić te dvije Horvat i Runjić tri pobjede. U uzvratu su obje ekipe nastupile u istim sastavima, a konačni rezultat je bio 6:4 za STK Starr. Prvi bod za Varaždince ponovo je donio par Ređep/Runjić, zatim je Horvat dobio dvije, Runjić jednu, te Ređep jednu i prvu pobjedu u Europskoj Superligi ostvario je 14-godišnji Leon Šantek.
U 10. kolu 1. HL žene istok ekipa STK Starr ostvarila je pobjedu protiv ekipe STK Požega rezultatom od 4:3. Napet meč do kraja, čak su i gošće povele s 3:2, ali domaće djevojke su odličnom igrom preokrenule rezultat i pobjedile 4:3. U sastavu STK Starr dvije pobjede ostvarila je uvjerljivo Bruna Borovec (3:0, 3:0), Janja Matijašec jednu (3:1, 0:3) i Ana Krupski jednu (3:0, 0:3). Liga polako kreće prema završnici, a igračice STK Starr i dalje su uvjerljivo prve u ligi bez poraza (12:0 omjer pobjeda i izgubljenih mečeva).

12. 03. 2018.