Tri utrke u tri dana na Ivančici

SRD 315 Sjeverozapad

17. 07. 2017.

Planina Ivančica proteklog je vikenda, osim redovitih rekreativaca i vikend izletnika, ugostila i drugi po redu All Around Ivančica Vikend 2017 u organizaciji SRD 315 Sjeverozapad.
Trodnevna sportska trka sastoji se od tri različita sportska uspona na Ivančicu, na tri različite staze. Svoju ljubav prema trčanju, biciklu, prirodi i sportu općenito pokazalo je 36 natjecatelja, od čega 31 muškarac i 5 žena. Za ukupni poredak zbrajala su se vremena svih uspona, a svi su natjecatelji odradili sva 3 uspona ispod 3 sata. Ukupnu pobjedu uzeli su Marko Gorički u muškoj i Vanja Bojanić u ženskoj konkurenciji.
Prvoga dana, u petak 14. srpnja, održan je uspon 2,6 km dugom planinarskom stazom Konj do Planinarskog doma na vrhu Ivančice, koji je najbolje odgovarao Marku Goričkom u muškoj te Vanji Bojanić u ženskoj konkurenciji.
Subota, 15. srpnja, bila je rezervirana za 8,3 km dugi biciklistički uspon cestom od izvora Žgano Vino do Planinarskog doma, u kojem je u muškoj konkurenciji pobjedu opet odnio Marko Gorički, dok je u ženskoj konkurenciji dominirala Josipa Papec.
Dio natjecatelja iskoristio je subotnju noć za druženje uz vatru i kampiranje na vrhu.
Posljednji se dan, u nedjelju 16. srpnja, trčalo 5,3 km dugom planinarskom stazom Prekrižje, koju su najbrže prošli Mladen Skeja kod muškaraca i Vanja Bojanić kod žena.
Troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojilo je medalje, a organizator je sve natjecatelje s uspješno završenim usponima nagradio finišerskim majicama.

17. 07. 2017.