Starrovci protiv Vodovoda potvrđuju doigravanje?

Subota, TTS, 11.30

23. 02. 2018.

STK Starr dočekuje u subotu ekipu STK Vodovod Osijek u sklopu 15. kola HEP Superlige. Ovom pobjedom Varaždinci bi osigurali nastup u play off-u.
STK Starr je trenutno na drugom mjestu prvenstvene ljestvice s 26 bodova, samo jednim manje od prvoplasirane ekipe STK Libertas Marinkolor, dok su Osječani na trećem mjestu s 24 osvojena boda. Ekipa Vodovoda sastavljena je od iskusnih igrača koji su u prvom dijelu sezone pobijedili i aktualnog prvaka STK Libertas 4:3, ali su izgubili od Varaždinaca 4:1.
Susret se igra u TTS Sport centru s početkom u 11,30 sati.
– Ovo nam je povratak u dvoranu u kojoj smo počeli naš put prema vrhu Superlige – rekao je Ronal Ređep, predsjednik i igrač STK Starr.
– Za dvoranu u TTS-u vežu nas lijepe uspomene. Ovdje smo i organizirali naše prve turnire i organizirali prve live stream prijenose. Vlasnici i osoblje TTS-a bili su nam uvijek pri ruci, kada je to trebalo. Želimo im ovom prilikom zahvaliti vrhunskom stolnoteniskom priredbom. Pobjeda nad Osijekom već bi nam dobro otvorila vrata play off-a. Želja nam je ponovo ući u finale i naravno osvojiti titulu najboljih u Hrvatskoj, a ovaj susret je prava uvertira za to. Pozivam sve ljubitelje stolnog tenisa da dođu u subotu u 11.30 u TTS Sport centar i podrže nas na našem putu prema vrhu, a za uzvrat ponudit ćemo im odličan stolni tenis – najavio je Ređep.

23. 02. 2018.