Seniori Nedeljanca, veterani Rudara, juniori Varaždina i pioniri Podravine

Dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane klubove

12. 02. 2018.

Završeno je 13. Dvoransko prvenstvu u malom nogometu pod nazivom Pan Givova kup Vidovec 2018, a naslov kod seniora odnio je Nedeljanec.
Nedeljančani su u finalu pobijedili Mladost iz Margečena 2:1. Poveli su nogometaši iz Margečana golom Ivice Vidačeka koji je dalekometnim projektilom zatresao mrežu u 11. minuti. U drugom dijelu sastav Damira Maretića je preokrenuo rezultat. Prvo je Emanuel Škvarić golom u 22. izjednačio rezultat, da bi Marko Kovačić golom u 28. minuti donio veliko slavlje Nedeljančanima.
Treće mjesto kod seniora osvojio je Polet iz Tuhovca svladavši Čevo 3:2. Najboljim igračem turnira proglašen je Nikola Šivak iz margečanske Mladosti, najbolji golman je Jurica Buden iz Nedeljanca, a najbolji strijelac Antonio Bahat iz Polet (T) s osam golova.
Kod veterana Rudar 47 obranio je naslov svladavši Auto Florijanić Telecomm s uvjerljivih 6:1. Čak četiri gola za nogometaše iz Donjeg Ladanja u finalu je zabio Tomica Korpar, dok su po gol dodali Dražen Peharda i Dražen Borak. Korpar je ujedno proglašen i najboljim igračem, Peharda je najbolji strijelac turnira sa sedam golova, dok je najbolji vratar Sandro Špiranec iz Auto Florijanić Telecomma. Inače, treće mjesto kod veterana pripalo je Plitvici iz Gojanca koja je svladala Varteks 2:1.
Kod juniora naslov je odnio Varaždin koji je u finalu s 4:0 bio bolji od Varteksa 1. Treće je mjesto pripalo topličkoj Mladosti koja je s 3:1 slavila protiv Rudara 47. Najboljim igračem kod juniora proglašen je Valentino Brezovec iz pobjedničke ekipe, najbolji vratar je Darko Trstenjak iz drugoplasiranog Varteksa 1, a najbolji strijelac kod juniora je Dominik Bistrović iz Nedeljanca s deset golova.
Kod pionira je također bilo vrlo zanimljivo. Naslov je odnijela Podravina koja je u finalu s 5:1 svladala Ivančicu, dok je u utakmici za treće mjesto Varteks 1 pobijedio Rudar 47 6:3. Najbolji igrač proglašen je iz redova Podravine, a riječ je o Petru Namjesniku. Najbolji vratar je Sven Vuksan iz Varteksa 1, dok je najraspoloženiji strijelac bio Mario Sinovec iz Lepoglave, koji je postigao 13 golova.
REZULTATI:
PIONIRI
Utakmica za treće mjesto: Rudar 47 – Varteks 1 3:6
Finale: Podravina – Ivančica 5:1
JUNIORI
Utakmica za treće mjesto: Mladost (VT) – Rudar 47 3:1
Finale: Varteks 1 – Varaždin 0:4
VETERANI
Utakmica za treće mjesto: Varteks – Plitvica 1:2
Finale: Rudar 47 – Auto Florijanić Telecomm 6:1
SENIORI
Utakmica za treće mjesto: Čevo – Polet (T) 2:3
Finale: Mladost (M) – Nedeljanec 1:2

12. 02. 2018.