Počele pripreme

NK Varaždin

10. 07. 2018.

U sjeni sjajnih rezultata nogometne reprezentacije, uobičajenom prozivkom u VIP salonu kluba jučer je drugoligaš Varaždin započeo pripreme za novu sezonu i, kako je naglasio predsjednik Stjepan Cvek, „lov na Prvu ligu“.
Došli su svi osim Jerteca, koji će se priključiti za koji dan, i Prahića kome je istekao ugovor. Za sada se još uvijek ne zna hoće li potpisati novi ili će negdje otići. Bili su tu Josip Brezovec i Ante Mrmić, koji su još prije desetak dana najavljeni kao pojačanja, zatim Dominik Perković, Marko Stolnik i Mario Vasilj iz Dinama II, te Emanuel Črnko iz Rijeke, uz Japanca Tagikuchija iz juniorskog pogona. U tijeku su pregovori s još nekim igračima, a kakav će biti ishod trebali bi saznati za koji dan.
Do kraja tjedna Mumlek će na treninzima imati otprilike 30 igrača, a taj će se broj potom smanjiti, što će reći da će neki otići ili na posudbu ili će se s njima raskinuti ugovori.
Jučer se radilo samo u teretani, a danas počinju i treninzi na otvorenom.
Prvu pripremnu utakmicu Varaždin će imati već sljedećeg ponedjeljka, 16. srpnja, protiv U-21 reprezentacije Južne Koreje, dok će samo dva dana kasnije gostovati u Mađarskoj kod Caskvara.

10. 07. 2018.