Odlični nastupi gimnastičara na Aton kupu u Nedelišću

GK Vindija

08. 05. 2019.

Protekle subote gimnastičari GK Vindija nastupili su na IX. Aton kupu u Nedelišću. Natjecanje je održano u organizaciji GK “Marijan Zadravec Macan“ iz Čakovca na kojem je nastupilo oko 400 gimnastičara.
U kategoriji dječaka (peti razred), Petar Žganjar osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, dok je Marko Mihaljčević bio četvrti. u kategoriji 4. razreda, Viktor Trogrlić također je osvojio 1. mjesto i zlatnu medalju, dok su u kategoriji 3. razreda Denis Nemet i Antonio Pintarić osvojili 2., odnosno 3. mjesto.
U ženskoj kategoriji nastupilo je 15 gimnastičarki GK Vindija. Kod juniorki Lana Smetiško osvojila je zlato na preskoku, dok je u višeboju bila sedma. Dorotea Vrbanec osvojila je 4. mjesto na preskoku te 6. mjesto na gredi i 12. mjesto u višeboju. Tia Labaš osvojila je broncu na preskoku te 6. mjesto na parteru, a u višeboju bila je osma. Vita Kopjar na preskoku je osvojila 2. mjesto i srebrnu medalju te 7. mjesto na gredi. Mia Duković osvojila je 4. mjesto na preskoku. Saša Zgrebec zauzela je 5. mjesto na preskoku te 6. mjesto na ručama. Lara Kudumija osvojila je 6. mjesto na ručama, a Larisa Topolovec 5. mjesto na preskoku i 8. mjesto na ručama. U kategoriji mlađih kadetkinja ekipa gimnastičarki GK Vindija u sastavu: Sara Plovanić, Erin Meštrić, Eva Kruhoberec, Lana Husnjak, Eva Košanski, Nika Rutić i Tena Puškadija osvojile su 7. mjesto.
Voditelji varaždinskih gimnastičara i gimnastičarki bili su Matija Vugrinec i Goran Radić.

08. 05. 2019.