Mlada reprezentacija s Bjelorusima i Česima u Varaždinu

Četvrtak i ponedjeljak, 18.00, stadion Varteks

04. 10. 2017.

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija U-21, u Varaždinu će u četvrtak, 5. listopada, protiv Bjelorusije odigrati kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo 2018. Utakmica na stadionu Varteks počinje u 18 sati.
Nakon pobjede u Moldovi 3:0 u prvom kolu kvalifikacija, najbolje mlade hrvatske nogometaše u Varaždinu očekuju ogledi s Bjelorusijom i Češkom.
Izbornik Nenad Gračan obje je utakmice ocijenio vrlo važnima.
– Češka je nositelj naše skupine, a Bjelorusija nipošto nije autsajder s obzirom da su Bjelorusi odigrali neriješeno u Češkoj. Bjelorusija nije agresivna poput Moldove, više traži igru i češće dolazi u završnicu, no želja nam je pobjeda kako bismo mirno dočekali Češku. Češka je redoviti sudionik završnih turnira, radi se o vrlo ozbiljnoj reprezentaciji – rekao je izbornik i dodao da mu je drago da se reprezentacija vraća u Varaždin.
– Vraćamo se u nogometni grad Varaždin, u ugodno nogometno okruženje. Nadam se da ćemo imati podršku punih tribina, to je našim dečkima itekako bitno – dodao je Gračan.
Nakon utakmice protiv Bjelorusije u četvrtak, Hrvatska će sa Češkom igrati u ponedjeljak, 9. listopada, također od 18 sati.
Organizatori utakmica u Varaždinu su Hrvatski nogometni savez, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Nogometni klub Varaždin.

04. 10. 2017.