Elma Garibović prvakinja Hrvatske, izborila nastup na EP-u

KK Varaždin

03. 12. 2017.

U Rijeci, točnije u Čavlima, održano je u subotu Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete, juniore i mlađe seniore. Nastupilo je 260 natjecatelja iz 64 kluba.
Boje Karate kluba Varaždin branila je mlađa seniorka Elma Garibović, koja je nastupila u kategoriji -55kg. U prvom kolu Elma pobjeđuje predstavnicu KK Ronin iz Zagreba rezultatom 3:0. U drugom kolu rezultatom 1:0 Elma pobjeđuje predstavnicu KK Krk. U trećoj, finalnoj borbi, Elma pobjeđuje prestavnicu KK Obi iz Splita, sudačkom presudom 5:0.
Osim što je postala državna prvakinja, Elma je izborila i mjesto u hrvatskoj reprezentaciji za predstojeće Europsko prvenstvo koje se održava u Rusiji, u olimpijskom gradu Sočiju, početkom drugog mjeseca 2018.godine.
Uz Ivonu Ciglar (državna prvakinja kadetkinje), Maju Bosak (državna prvakinja juniorke), Elma Garibović je treća državna prvakinja u ženskoj konkurenciji koja dolazi iz redova Karate kluba Varaždin.
Idućeg tjedna, od 8. do 10. prosinca, Elma nastupa za reprezentaciju Hrvatske na Prvenstvu Balkana, koje se održava u Herceg Novom, u Crnoj Gori.

03. 12. 2017.