Art Metali bolji od Črešnjeva

Mininogomet

15. 03. 2017.

Odigrano je 11. kolo mininogometne lige grada Varaždina u kojem je središnja utakmica bila veliki derbi prvoplasiranih ekipa, Art Metala Junajted i MNK Črešnjevo.
U odličnoj utakmici Art Metali su uspjeli preokrenuti 2:0 vodstvo Črešnjeva u vrlo vrijednu 3:2 pobjedu koja im je donijela mali odmak na vrhu ljestvice. Trenutno imaju dva boda prednosti uz utakmicu manje i na najboljem su putu k obrani naslova. Dvostruki strijelac za Črešnjevo bio je Martin Slunjski, a kod Junajteda dva gola zabio je Luka Modrić, a jednog je dodao Tomislav Medved.
U ostalim utakmicama vrlo mlada ekipa Fotexa dugo je odoljevala puno iskusnijim Icekima te je pokazala vrlo dopadljivu igru s nekoliko sjajno uigranih akcija. Ipak, ekipa Iceka ‘na mišiće’ je okrenula utakmicu u svoju korist i na koncu slavila s visokih 10:3. MNK Lovrečan igra u promjenjivoj formi i možemo slobodno reći kako spada u najnepredvidljivije ekipe prvenstva. Nakon potopa 11:0 u prošlom kolu od Črešnjeva, u ovom su s 3:2 svladali čvrstu ekipu Texasa. U posljednjoj utakmici dana Torpedo i SZ FOI podijelili su bodove odigravši 2:2. Slobodan je bio Gossip.
Vrh ljestvice drže Art Metali Junajted s 25 bodova i utakmicom manje, Črešnjevo je skupilo 23, dok su treći Iceki s 20 bodova. Listu strijelaca pak predvode Saša Hojski iz Črešnjeva sa 16 i Matija Soldatek iz Iceka s 14 golova.

15. 03. 2017.