Treća liga glavni cilj

NK Varteks

15. 02. 2017.

“Jake snage” popularnog varaždinskog međužupanijskog ligaša Varteksa danas su u predvorju dvorane na Dravi održale press konferenciju. Iako je do početka prvenstva, 5. ožujka, i prve utakmice protiv čakovečke Sloge, ostalo još 18 dana, Varteksovci se maksimalno spremaju. Većina igrača iz jesenskog dijela prvenstva je ostala, osim Glavice koji je otišao u Cibaliju.
– Doveli smo i pojačanja. Stigla su braća Prahić iz Zavrča, Nježić i Kuhta iz Austrije i Hižak iz NK Varaždina. Otišli su Đunđek u Zelengaj i Bogović u Jalžabet. Mislim da smo i dalje kvalitetni i da možemo i moramo opravdati naše ambicije, a to je plasman u Treću HNL – rekao je u uvodu Denis Vidaček, trener Varteksa.
Zbog renoviranja Varteksova stadiona Varteksovci opet sele u svoju staru bazu, u Jalkovec.
– To će nam biti više hendikep nego prednost. Imamo tehnički jako dobro potkovanu momčad kojoj bi sigurno bolje odgovarao teren na stadionu u Zagrebačkoj, ali što je tu je, prilagodit ćemo se novim-starim uvjetima.
Varaždinske ljubitelje nogometa u svibnju očekuje i prava poslastica. U polufinalu županijskog Kupa sastat će se Varteks i Varaždin.
– Daleko je još do te utakmice. To će biti samo šlag na tortu naših proljetnih nastupa. Nama je prvenstvo ipak glavni cilj. Varaždin je veliki favorit, ali skupo ćemo prodati svoju kožu i pokušat ćemo napraviti iznenađenje – zaključio je Vidaček.

15. 02. 2017.