56. proglašenje najboljih sportaša Grada Varaždina

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

09. 02. 2019.

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizira, sada već 56. proglašenje najboljih sportaša Grada Varaždina.
Najboljim sportašicama, sportašima, sportskim kolektivima i sportskim djelatnicima nagrade i priznanja bit će uručeni na svečanosti koja će se održati u ponedjeljak, 11. veljače 2019. godine, s početkom u 18 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu.
Podsjetimo, prije godinu dana najboljim sportašima Grada Varaždina proglašeni su karatist Enes Garibović, atletičarka Kristina Dudek, hrvači „Vindije“ i rukometašice „Koke“.
U ponedjeljak ćemo saznati hoće li ponoviti uspjeh ili će netko drugi ponijeti neku od prestižnih titula za izvanredne sportske uspjehe u 2018. – godini velikih rezultata hrvatskog sporta.
Među njima je i finale Svjetskog nogometnog prvenstva na kojem je Vatrene vodio izbornik s varaždinskom adresom, Zlatko Dalić. Svečanost će također biti prilika za predstavljanje knjige „Zlatko Dalić – Rusija naših snova“, koja donosi izbornikov pogled iznutra o veličanstvenom pohodu do finala.

09. 02. 2019.