Zoran Kastel nastavlja voditi ekipu Varaždina

Nogometni klub Varaždin

23. 12. 2020.

Odlukom stručnih službi kluba u suglasnosti sa izvršnim odborom kluba pruženo je povjerenje domaćem treneru Zoranu Kastelu da sa pomoćnikom Dariom Jertecom nastavi voditi prvu ekipu Varaždina u nastavku sezone.

Uz njih dvoje, stručni stožer će i dalje činiti kondicijski trener Bojan Golub te trener golmana Stanislav Posavec dok će Krešimir Gregurić biti priključen iz akademije u ulozi analitičara.

Nastavak priprema zakazan je za ponedjeljak, 4.01.2021., a cjelokupni dio priprema bi se prema trenutnom planu trebao održati u Varaždinu. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, alternativna lokacija je u pripremi.

U vodstvu kluba aktivno provode ovu zimsku pauzu za slaganje igračkog kadra za nastavak sezone i preostalih dvadeset utakmica HT Prve lige u kojima je cilj, kao i na početku sezone – osigurati ostanak u najelitnijem rangu nogometnog natjecanja u Hrvatskoj.

Tijekom narednih dana, klub će putem svojih službenih kanala obavještavati javnost i navijače o novim aktualnostima unutar kluba.

23. 12. 2020.