ŽKK Vindi započeo natjecanje A2 lige centar

ŽKK Vindi

01. 11. 2019.

Ženski košarkaški klub Vindi započeo je natjecanje u novoj sezoni A-2 lige skupina centar. Ekipa je spoj iskusnih seniorki (Kudelnjak, Barušić, Karabegović), studentica (Francišković, Brezovec, Premuž), mlađih djevojaka (Kauzler, Krznar, Petra Žanić, Božović ,Dukić, a tu je i reprezentativka Paula Žanić, koje je trener, povratnik u klub, Marko Škerbić posložio u zrelu i ozbiljnu ekipu.

Vindi je na početku sezone ugostio mladu, ali izuzetno kvalitetnu i agresivnu ekipu Orka iz Zagreba te je u vrlo uzbudljivoj i interesantnoj utakmici u kojoj su se do treće četvrtine ekipe izmjenjivale u vodstvu, sigurnom igrom u četvrtoj četvrtini izborena zaslužena pobjeda rezultatom 53:40.

Sve igračice kojima je trener ukazao povjerenje dale su sve od sebe i pobjeda je rezultat zajedništva i angažmana cijele ekipe , a posebno raduje zrelost i mirnoća u trenucima kada se lomio rezultat.
U sljedećem kolu ekipa Vindi gostuje u Petrinji kod ekipe Lovrekice.

Kao predigra odigrana je utakmica Z13 podravske lige u kojoj su djevojčice iz Vindi-jevog podmlatka igrale uzbudljivu i do samog kraja neizvjesnu utakmicu protiv Koprivnice koju su na kraju nesretno izgubile rezultatom 40:44, ali su pokazale izuzetnu srčanost i borbenost te će Jelena Florjanić , Iva Rušec, Laura Rašić, Petra Sajko i ostale djevojčice iz kluba pod vodstvom trenerice Ide Šnidarić iz utakmice u utakmicu biti sve bolje. Sljedeću utakmicu djevojčice igraju 9. studenoga protiv Radnika iz Križevaca.

01. 11. 2019.