Završen prvi dio sezone

FC Kovačić

06. 07. 2020.

Na samo dva natjecanja u prvom dijelu sezone članovi Fight Cluba Kovačić osvojili su 22 medalje. Natjecanja su odrađena do ožujka kada počinje karantena uzrokovana Covid-om.

U ta dva mjeseca Fight Club Kovačić postao je i član Hrvatskog boksačkog saveza, klub je na seminar poslao 3 boksačka trenera koji sada imaju licencu Hrvatskog boksačkog saveza, glavna trenerica Marjana Kovačić dobila je priznanje zajednice sportskih udruga Grada Varaždina jer su u prošloj godini njezini natjecatelji osvojili 139 medalja i bili proglašeni najboljim hrvatskim klubom u kadetskoj konkurenciji.

U karanteni članovi kluba nisu mirovali, vježbali su uz video treninga koje su im slali treneri. Jedan od tih videa Svjetska savate federacija proglasila je najboljim videom na svojem natjecanju. Prestankom karantene svih tristotinjak članova vratilo se u klub. Pošto su natjecanja odgođena uprava kluba priređivala im je seminare. Tako je seminar održala doktorica Inga Poje, svjetski savate prvak Luka Sakač, najbolji varaždinski sportaš Enes Garibović. Do kraja ljeta još je u pripremi jedan seminar, savate ljetni kamp i prvenstvo kluba. Treninzi se održavaju tijekom cijelog ljeta za sve skupine.

06. 07. 2020.