Varaždinski borci odlični u Milanu i Zagrebu

SK Omega

01. 12. 2019.

Članovi varaždinskog Savate i boksačkog kluba Omega ovog vikenda nastupili su na dvije borilačke priredbe.
Na međunarodnom turniru koji je održan u Milanu u Izaliji nastupile su dvije članice u sastavu reprezentacije Hrvatskog savate saveza, Irena Žunec i Ines Leskovar.
Irena je u kategoriji seniorki do 65 kg osvojila zlatnu odličje dok je Ines u kategoriji juniorki do 65 kg osvojila srebro. Reprezentacija Hrvatske bila je iznimno uspješno na natjecanju u Milanu. Djevojke pokazuju kontinuitet u osvajanju medalja s velikih međunarodnih natjecanja, ističu iz kluba.
U Zagrebu je održano otvoreno prvenstvo grada u combat savateu. Varaždinci su bili iznimno uspješni na natjecanju. Zlatna odličja i pehare osvojili su Patrik Grđan, Jakov Jozić, Valentino Florijanić, Patricija Špoljarić i Nika Špoljarić, srebrna odličja i pehare Ranko Gerić, Jan Benček i Juraj Primorac, brončano odličje i pehar Tajana Košćak. Iz kluba ističu iznimno visoku kvalitetu organizacije natjecanja i zahvaljuju organizatoru, Zagrebačkom savate savezu, Vladi Grujiću i Jasni Gerbin koji su digli ovo natjecanje na visoki nivo. Kako je ovo elitna disciplina savatea, ostvareni rezultati time su još značajniji za varaždinske borce koji svakim natjecanjem konkuriraju za međunarodna natjecanja, a kasnije i borbe za ulazak u sastav reprezentacije.

savate omega 1

01. 12. 2019.