Varaždinska Omega najuspešniji i najbrojniji klub na memorijalnom turniru u Vukovaru

SK Omega

11. 11. 2019.

Savate klub Omega iz Varaždina najuspešniji i najbrojniji na memorijalnom turniru u savateu Jean-Michel Nicolier održanom u nedjelju u Vukovaru.
Iz Omege je nastupilo 25 natjecatelja koji su u iznimno jakoj i dosad najbrojnijoj konkurenciji osvojili ukupno 23 medalje, od toga 10 zlatnih odličja, 11 srebrnih i jedno brončano odličje.
Na turniru su nastupili klubovi iz Hrvatske i Mađarske a ukupno je bilo prijavljeno 120 boraca u konkurenciji kadeta, juniora i seniora.
Zlata su osvojili Kristina Sokolić, Ines Leskovar, Patrik Grđan, Patricija Špoljarić, Nika Špoljarić, Ranko Gerić, Valentino Florijanić, Dora Igrec, Marko Gužvinec i Marija Magdalena Mišak.
Srebrnom su se medaljomn okitili Vanja Bunić, Leo Čvrk, Fran Klarić, Jan Benček, Saša Gužvinec, Dorijan slunjski, Ema Matovinović, Gabrijela Sambolec, Tajana Košćak, Ivana Sambolec i Larisa Bernik, dok je brončano odličje osvojio Niko Težački.
Noa Planinc plasirao se na 5. mjesto, dok Tonka Grabar i Ella Čvrk nisu imale protivnika u svojim kategorijama.
Pred članovima Omege su nova velika natjecanja – otvoreno prvenstvo Zagreba i međunarodni savate turnir u Italiji. Već se pripremaju za sljedeće izazove, a članice reprezentacije Irena Žunec i Ines Leskovar pripremaju za međunarodni turnir koji će se održati u talijanskom Milanu krajem studenoga.

omega 2 omega 3 omega 4 omega 5

11. 11. 2019.