Varaždin Throwdown 2021 u subotu i nedjelju u Graberju

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

28. 09. 2021.

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja „Active Vita“ u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizira veliko međunarodno natjecanje u CrossFit®-u – Varaždin Throwdown 2021, koje će se održati 2. i 3. listopada 2021. godine na vanjskim terenima sportskog centra Graberje.

Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu već proteklih 7 godina te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit® natjecanja, koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije.

I ove godine očekujemo 100 natjecatelja i natjecateljica koji će se kroz 2 dana atraktivnog natjecanja boriti za postolje i titulu „Fittest in Varaždin“.

Osim što se kroz ovaj događaj promovira CrossFit® kao natjecateljski sport, promovira se rekreativni funkcionalni fitness program koji za cilj ima unaprjeđenje zdravlja i sposobnosti svih dobnih skupina.

Uz samo natjecanje, za sve posjetitelje bit će i Burgers & Craft beer zona, u suradnji sa Ftruc Pizza & Grill i Craft Pivovarom Međimurski Lepi Dečki pa svakako navratite.

Promo video:

crossfit 1 crossfit 3 crossfit 4

28. 09. 2021.