Varaždin desetu godinu zaredom domaćin međunarodnog CrossFit natjecanja

ZSUGV

01. 06. 2023.

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja „Active Vita“ u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizira veliko međunarodno natjecanje u CrossFit®-u – Varaždin Throwdown 2023 koje će se održati 3. i 4. lipnja 2023. godine na vanjskim terenima sportskog centra Graberje.

Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu već proteklih 9 godina te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit® natjecanja koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije.

I ove se godine očekuje 100 natjecatelja i natjecateljica iz pet zemalja koji će se kroz dva dana atraktivnog natjecanja boriti za postolje i titulu „Fittest in Varaždin“. Osim što se kroz ovaj događaj promovira CrossFit® kao natjecateljski sport, promovira se rekreativni funkcionalni fitness program koji za cilj ima unaprijeđenje zdravlja i sposobnosti svih dobnih skupina.

Uz samo natjecanje za sve posjetitelje biti će i Burgers & Craft beer zona u suradnji sa Ftruc Pizza & Grill pa svakako navratite.

cross fit001 cross fit002 cross fit003 cross fit004 cross fit005 cross fit007

01. 06. 2023.