Triatlonci aktivni cijelo ljeto – završilo 3. kolo Triatlon lige „Beciklin“

TK Marathon 95 Varaždin

04. 08. 2021.

Po vrlo ugodnom vremenu za natjecanje, protekle nedjelje je održano 3. kolo ovogodišnje Triatlon lige „Beciklin“, s ukupno 60 natjecatelja u tri discipline.

Kao i uvijek, utrku su započeli najmlađi aquatlonci. Najbrža djevojčica je bila Leona Domislović, ispred Dore Horjan i Romine Kukine Balun. Kod dječaka Dominik Domislović je uletio u cilj ispred Frana Težačkog.

U najzastupljenijoj disciplini – supersprintu, od 43 triatlonaca i triatlonki u muškoj i ženskoj konkurenciji, pobjedu su odnijeli gosti iz Triatlon kluba „Rudolf Perešin“. Kod žena pobijedila je Kiara Hren, ispred standardno dobre Zare Horjan, a treća je bila Sara Domislović. U muškoj konkurenciji nadmoćno je pobijedio Martin Papišta, drugi je bio Antonio Jerešić, dok je treće mjesto zauzeo Goran Kočiš.

U sprint triatlonu u ženskoj konkurenciji natjecale su se samo dvije triatlonke pa je tako pobijedila Dijana Radotović, ispred Jadranke Težački. Prva tri mjesta u sprintu u muškoj konkurenciji podijelili su Neven Radotović, Marijan Stepan i Jurica Cvjetko.

Zahvaljujući glavnom sponzoru lige, Trgovini „Beciklin“ te višegodišnjem sponzoru, Servisu viličara „Cmrečnjak“ podijeljene su vrijedne nagrade.

Preostalo je još jedno kolo gdje će se odlučiti o ovogodišnjim pobjednicima i poretku u kategorijama, a koje je na rasporedu 15.8.2021. sa startom u 9:00 sati na Aquacityju.

Rezultati: https://marathon95.hr/wp-content/uploads/2021/08/Rezultati-3.-koloSA.pdf

triatlon aquacity 2 triatlon aquacity 3 triatlon aquacity 4 triatlon aquacity 5 triatlon aquacity 6 triatlon aquacity 7

04. 08. 2021.