Toplak: Protiv Lokomotive još bolji nego protiv Intera

NK Varaždin

20. 02. 2020.

Nogometaše Varaždina u petak od 18 sati očekuje utakmica 23. kola HT Prve lige u kojoj će biti domaćini.

Nakon pobjede nad Interom u prvoj utakmici na klupi Varaždina, trener Varaždinaca Samir Toplak najavio je susret protiv Lokomotive.

– Ne bih se više okretao Zaprešić. Dobro nam je sjela ta pobjeda. Upoznao sam u još nekim segmentima igrače i ekipu. Sutra očekujem još bolji Varaždin. Dosta grešaka smo napravili u Zaprešiću. To smo uvidjeli i igračima je sve jasnija moja filozofija. Sutra bi mogli to prikazati. Dolazi nam jako neugodna ekipa, koju izuzetno cijenim, puna talenata, brzine i na određeni pozicijama iskustva. Čvrsto smo na zemlji, znamo kako treba parirati, ne smijemo im dati prostor, moramo biti kompaktni i onda možemo oduzeti loptu i razviti našu kreaciju koju sigurno neki pojedinci imaju – rekao je Toplak na susretu s novinarima.

Nakon ozljeda u kadar se vraćaju Drožđek, Glavina i Stolnik.

– Svi ostali su zdravi. Imamo širok kadar, 25 igrača i 3 golmana, možda i preširoko. Ali ovdje sam skoro 2 tjedna i uvjeren sam da imamo bolji kadar od Istre i Intera. Znam obje ekipe i sigurno imamo bolji kadar. Na tome temeljim optimizam – dodao je trener Varaždina.

– Lokomotiva je pogodila sa svim albanskim igračima. Agresivni su igrači po vokaciji, jako su dobro posloženi, jako doba ekipa i dobro vođena. To više nije ničiji satelit nego klub s glavom i repom koji dobro radi svoj posao. Gledao sam obje utakmice Varaždina i Lokomotive. U Kranjčevićevoj je Varaždin bio jako dobar – kazao je Toplak koji očekuje publiku na gradskom stadionu u velikom broju.

– Kad prolazim kroz grad vidim kako dišu. To je još jedan naš plus u odnose u ekipe na dnu tablice. Minus je naš loš teren. Ali ne tražim alibi, onda se ne bih prihvatio ovog posla – završio je trener Varaždina.

aktualno.hr

20. 02. 2020.