SPK VALCER Žetva medalja na turniru u Sisku i četiri naslova državnih prvaka

SPK Valcer

12. 07. 2021.

Nakon odličnih rezultata prije dva tjedna u Koprivnici na prvenstvu Republike Hrvatske u latinskoameričkim plesovima, natjecatelji Sportskog plesnog kluba Valcer su protekle subote u Sisku u organizaciji Sportskog plesnog kluba “TOP STEP” Sisak i Hrvatskog sportskog plesnog saveza na prvenstvu Republike Hrvatske u standardnim plesovima doslovno rasturili te osvojili četiri naslova državnih prvaka, jednu broncu i jedno 4. mjesto.

U kategoriji pojedinaca Elena Sekovanić osvojila je naslov državne prvakinje u standardnim plesovima u kategoriji mlađi osnovci.
Andrej Gregurinčić novi je državni prvak u kategoriji osnovci, a Eugen Sekovanić državni prvak u kategoriji mladeži.
Elena Weiser apsolutna je državna prvakinja u standardnim plesovima u kategoriji mlađe mladeži.
U kategoriji plesnih parova u iznimno jakoj kategoriji mlađe mladeži, David Hudoletnjak i Vida Jurak osvojili su brončanu medalju dok su njihovi kolege, Andrej Detelj i Elena Weiser zauzeli 4. mjesto.

U nedjelju, 11. srpnja 2021. godine dan nakon ostvarenih odličnih rezultata na prvenstvu Republike Hrvatske u standardnim plesovima održan je i bodovni turnir u standardnim i latinskoameričkim plesovima u organizaciji Sportskog plesnog kluba “TOP STEP” iz Siska.

Sportski plesni klub Valcer predstavljalo je pet plesnih parova i dva pojedinca.

U kategoriji osnovci D2, u standardnim plesovima, zlatnu medalju odnijeli su Tin Žmuk i Nika Jerebič, dok im je srebrna medalja pripala u latinskoameričkim plesovima. U istoj kategoriji bronačne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima odnijeli su Ivan Biškup i Uma Mašić.

Adriano Žmuk i Dorja Pernar u kategoriji mlađe mladeži D1 osvojili su zlatne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

Iznimno jaka konkurencija bila je u kategoriji mlađe mladeži C gdje su Andrej Detelj i Elena Weiser osvojili srebrnu medalju u standardnim plesovima te zlatnu medalju u latinskoameričkim, dok su njihovi klupski kolege, David Hudoletnjak i Vida Jurak u istoj kategoriji osvojili bronačne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

U solo kategorijama natjecali su se Elena i Eugen Sekovanić. Elena je u kategoriji mlađih osnovaca D3 osvojila srebrne medalje u standardnim i u latinskoameričkim plesovima, dok je Eugen Sekovanić u kategoriji mladeži C odnio zlatne medalje u standardnim i latinskoameričkim plesovima.

valcer

12. 07. 2021.