Sjajan uspjeh Nogometne akademije Lumen u Prelogu: „Tri od tri puta bili smo zlatni!”

NA Lumen

31. 01. 2023.

I ove je godine Nogometni klub Mladost Komet, uz potporu Grada Preloga i Zajednice sportskih udruga Grada Preloga, organizirao Festival nogometa, turnir mlađih dobnih kategorija.

Nogometna akademija Lumen ostvarila je odličan uspjeh i, kako su sami objavili, „tri od tri puta bili su zlatni”! Naime, u konkurenciji od po 18 do 20 ekipa, zlato su osvojila sva tri godišta – 2014., 2015. i 2016.

„Zahvaljujemo “Festivalu nogometa u Prelogu” i Nk Mladost Prelog kao organizatoru na ugodnom i sportskom druženju ovaj vikend. Također želimo zahvalit i čestitati svim ostalim takmacima u Prelogu na fer i korektnom sportskom nadmetanju. Posebno nam je drago da ste prepoznali naš Lumen kao prijateljski sportski kolektiv koji živi i radi baš onako kako neki tvrde da ne može. Stvorili smo sebi svoju “La Masiu” i došli do toga da treniramo i igramo sasvim drugačiji nogomet. Sportski smo kolektiv koji na razne načine razvija i potiče našu regiju ma koliko neki šutjeli o tome”, napisali su Lumeni na svom FB profilu.

na lumen

31. 01. 2023.