Rijeka uzela bodove Varaždinu i ostavila ga na dnu tablice

Varaždin - Rijeka 2:3

16. 05. 2021.

U pretposljednjem, 35. kolu HT Prve lige Rijeka je na gradskom stadionu u Varaždinu pobijedila domaćina 3:2. Strijelci su bili Obregon u 34. minuti za 1:0 Varaždina, potom Menalo u 62., Capan u 67. i Drmić u 79. za 3:1 Rijeke te Novoselec za Varaždin u 84. za konačnih 2:3.

– Prvo poluvrijeme smo imali dobru energiju, više izglednih situacija za zgoditak. Rijeka nam je zabila tri gola na individualnu kvalitetu. Prekidi su nas danas koštali bodova – izjavio je nakon utakmice Zoran Kastel, trener Varaždina.

– Velika pobjeda za nas. Utakmica je imala veliku težinu i za nas i za Varaždin. U prvom poluvremenu Varaždin je bio bolji. U drugom poluvremenu s nekih par promjena smo odlično reagirali. Zabili smo tri gola i umjesto da imamo mirnu završnicu, jedan prekid je opet zakuhao utakmicu. Ali na kraju smo zaslužili pobjedu – rekao je Goran Tomić, trener Rijeke.

Varaždin je posljednji s 28 bodova, Istra ima 29, Lokomotiva 30, a Slaven Belupo 31.

Varaždin u subotu od 15 sati igra u Koprivnici protiv Slaven Belupa. U isto vrijeme Istra gostuje kod Osijeka, a Lokomotiva kod Hajduka.

aktualno.hr

16. 05. 2021.