Rekordna 192 odličja na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

PK Barok

14. 07. 2021.

Proteklog vikenda članovi Plivačkog kluba Barok iz Varaždina nastupili su na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za dobne kategorije. U konkurenciji 290 natjecatelja iz 13 klubova, natjecalo se i 25 članova PK Barok.

Da je vikend bio itekako uspješan, govori i brojka od 192 medalje; od toga 92 zlatne, 54 srebrnih i 46 brončanih što je ujedno i rekordan broj medalja za PK Barok.

PK Barok predstavljali su: Neven Lončarić, Luka Cvetko, Marko Petar Vucelić, Luka Kokotec, Luka Štumberger, Filip Kukec, Dino Novoselec, Mihael Kolarek, Ivan Žganec Car, Jan Žganec, Lovro Čalopa, Noa Stolnik, Patricija Lončarić, Tihana Kišak, Anamaria Cmrečak, Petra Gašparac, Anamarija Zavrtnik, Hana Ivanković, Nika Dobovičnik, Ana Pitner, Anja Mirilović, Leona Juriša, Rina Rogina, Ivona Jurković i Teodora Liber Kos.

U kategoriji seniorki i seniora medalje su osvojili Patricija Lončarić, Luka Cvetko, Marko Petar Vucelić i Neven Lončarić.

Kod juniorki do medalja su doplivale Anamaria Cmrečak i Petra Gašparac.

U kategoriji mlađih juniorki i mlađih juniora najviše su se istaknuli: Hana Ivanković, Anamarija Zavrtnik, Nika Dobovičnik, Leona Juriša, Anja Mirilović, Luka Štumberger, Filip Kukec i Luka Kokotec.

U kategoriji kadetkinja i kadeta najbolji su bili Mihael Kolarek, Ivona Jurković i Teodora Liber Kos, dok je u konkurenciji mlađih kadeta najbolji bio Lovro Čalopa.

Ovo natjecanje je ujedno bilo i izlučno za odlazak na Prvenstvo Hrvatske za kadete i dobne kategorije koje će se održati Zagrebu, a zahvaljujući odličnim rezultatima PK Barok će predstavljati 5 najboljih kadeta: Sara Marković, Teodora Liber Kos, Ivona Jurković, Lara Đuras i Mihael Kolarek i 17 najboljih mlađih juniora, juniora i seniora: Luka Cvetko, Marko Petar Vucelić, Neven Lončarić, Luka Štumberger, Luka Kokotec, Filip Kukec, Niko Balenta, Nika Dobovičnik, Anamaria Cmrečak, Petra Gašparac, Hana Ivanković, Patricija Lončarić, Leona Juriša, Anja Mirilović, Ana Pitner, Anamarija Zavrtnik i Martina Štefinec.

barok 1

14. 07. 2021.