Preminuo Aleksandar Bekić

Baseball klub Vindija

29. 11. 2021.

Poštovani prijatelji kluba,

s velikom tugom obavještavamo Vas da je danas 29. studenog 2021. god. u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti preminuo dugogodišnji član uprave, trener te jedan od najboljih igrača Baseball kluba VINDIJA Aleksandar Bekić.

Aleksandar Bekić je ostavio neizbrisiv trag kao uzoran sportaš i prijatelj, a posebno kao trener, promotor i voditelj Škole baseballa BK VINDIJA s kojom je ostvario brojne uspjehe na domaćem i međunarodnom planu.

U svojoj sportskoj karijeri najviše se veselio radu s mladim kategorijama igrača na koje je nesebično prenosio ne samo svoje veliko sportsko znanje nego i životno iskustvo zbog čega je ostao neizbrisivo utkan u živote mnogih generacija igrača Baseball kluba VINDIJA.

Baseball klub VINDIJA ostaje zahvalan Aleksandru Bekiću na svemu što je dao za naš klub i sport koji je toliko volio te kojem se nesebično davao.

Dragi naš Saša, tvoje ime, tvoja energija tvoj pošten odnos prema radu i životu kao i tvoj iskreni osmjeh ostati će zauvijek utkan u srca svih nas koji smo te poznavali, a tvoj rad i uspjesi ostaju kao trajan putokaz za slijedeće generacije sportaša.

Baseball klub VINDIJA, uprava, treneri i igrači ovim putem obitelji Bekić te svim ožalošćenima izražavaju iskrenu sućut.

Za Baseball klub VINDIJA

Goran Vučetić – predsjednik

Sprovod će se održat u četvrtak 2.12.2021. na varaždinskom groblju u 12.15 sati.

29. 11. 2021.