Posljednja domaća utakmica u ovoj sezoni – stiže Osijek!

NK Varaždin

16. 07. 2020.

Na kraju uspješno završene sezone u kojoj je NK Varaždin osigurao ostanak u najelitnijem rangu hrvatskog nogometa što je i bilo postavljeno kao cilj kluba, uprave, igrača i trenera – vrijeme je za posljednju domaću utakmicu u sezoni 2019/20.

U goste Varaždinu, u subotu 18.07.2020. u 18:55 na gradski stadion dolazi ekipa Osijeka koja je u “post korona” tablici jedini boljeplasirani klub od Varaždina. U znak zahvale navijačima i simpatizerima, ulaznice za ovu utakmicu biti će u najnižem rangu cijena.

Sve godišnje ulaznice vrijede za ovu utakmicu, no postoji mogućnost da rezervirane stolice zbog epidemioloških mjera neće biti dostupne.

Kapacitet stadiona, odnosno maksimalni broj dozvoljenih gledatelja bit će smanjen na trećinu ukupnog kapaciteta što iznosi 3200 gledatelja.

Prilikom ulaska na stadion nužno je ostaviti osobne podatke uz predočenje osobne iskaznice te broj telefona za eventualne epidemiološke potrebe.

Cijena ulaznica za tribinu Sredina bit će 50 HRK dok će za sve ostale tribine biti 30 HRK. Ulaznice će se prodavati do popunjavanja dostupnog kapactiteta.

Istok će biti otvoren.

Ulaznice su u prodaji u sklopu caffe bara na stadionu dok će na dan utakmice Ticket Point biti otvoren od 12h.

Zbog velikog interesa te mogućnosti rasprodaje ukupnog kapaciteta – iz kluba mole da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme kako bi spriječili gužve na prodajnim mjestima na dan utakmice.

Vrata stadiona otvaraju se u 19h te mole da uslijed epidemiološke situacije na stadion dođete ranije kako bi izbjegli sve gužve.

Mole gledatelje da se pridržavaju epidemioloških mjera kao što su:

na ulazima na stadion biti će postavljena sredstva za dezinfenkciju

razmak između gledatelja 1.5 m odnosno tri stolice te da gledatelji nisu direktno jedni iza drugih po redovima

ukoliko ujutro, na dan utakmice imate temperaturu višu od 37.2 °C te ako se osjećate bolesno ili imate bilo kakve znakove bolesti (odnosi se na sve simptome, ne samo na simptome bolesti dišnih puteva), ne dolazite na utakmicu.

Ostanimo odgovorni, pridržavajmo se uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kako bi mogli svi zajedno uživati u nogometu i na našem stadionu! – poručuju iz NK Varaždina.

16. 07. 2020.