Pomoć Savate klubu Varaždin

Grad Varaždin

28. 01. 2020.

Članovima Savate kluba Varaždin kojeg vodi Goran Borović – varaždinska legenda borilačkih sportova, boksa, kickboxa i savatea, gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok predao je u ponedjeljak na upotrebu aero bike.
U prostorijama za trening na stadionu Sloboda koje uređuju sami članovi kluba, a ponajviše sam Goran Borović, aero bike poslužit će za treniranje aerobnog kapaciteta, snagu i izdržljivost muskulature sportaša koji se pripremaju za domaća i međunarodna natjecanja u tom atraktivnom borilačkom sportu. Riječ je o posebno dizajniranom trening biciklu Assault Air Bike čiju je upotrebu demonstrirao Borović, a isprobao i sam gradonačelnik.
– Izuzetno cijenim entuzijazam sportaša koji i u skromnijim uvjetima s puno rada i treninga postižu vrhunske rezultate. Takvim trenerima i klubovima Grad će i nadalje pomagati koliko je to moguće. Savate klub Varaždin i njihov trener Goran Borović lijepi su primjer takvog ponašanja i zato smo im pomogli sufinancirali kupnju opreme za trening – rekao je gradonačelnik Čehok posjetivši članove Savate kluba Varaždin na njihovom treningu.

savate varazdin 2

28. 01. 2020.