Počinje prava nogometna sezona

Prvo kolo u ligama od 3. HNL do 3. ŽNL

24. 08. 2019.

Ovog vikenda igrat će se prve ovosezonske nogometne utakmice u nižim ligaškim natjecanjima, od 3. HNL sjever do 3. ŽNL.
Prvoligaši su već odradili pet utakmica, a u šestom kolu HT Prve lige Varaždin će gostovati u Koprivnici kod Slaven Belupa. Početak današnje utakmice je u 19 sati.
U prvom kolu nove 3. HNL sjever Varteks je gost Graničara u Đurđevcu, a Podravina Radnika u Križevcima. Obje utakmice se igraju danas, od 17.30 sati
U prvom kolu 4. lige Varaždin-Čakovec danas se u Prelogu sastaju Mladost Komet i Zelengaj, a sutra igraju Sloga (Čakovec) – Ivančica, Međimurec (Dunjkovec-Pretetinec) – Nedeljanec, Bednja – Dubravka-Zagorac i Jalžabet – Omladinac (Novo Selo Rok). Utakmice počinju u 17.30.
Parovi subotnjih utakmica 1. kola 1. ŽNL su: Sloboda-ŠN – Plitvica (S) i Beretinec – Plitvica (G), a nedjeljnih Polet (T) – Polet (C), Mladost (M) – Čevo, Budućnost – Mladost (Vž), Drava (SĐ) – Obreš i Novi Marof – Sloboda (T).
U 2. ŽNL u subotu igraju Radnički i Dinamo 01, a u nedjelju Novakovec – Mladost (S), Mladost (Š) – Rudar 47, Razvitak – Nova Ves, Orač – Lepoglava, Trnje – Podravac Kitro (Se) i Dinamo (B) – Zadrugar.
U 3. ŽNL, skupini Varaždin, u subotu igraju Vindija i Podravac (Sv), a u nedjelju Klenovnik – Omladinac, Bratstvo – Udarnik 32 i Vratno – Mladost (VT). Sračinec je slobodan u prvom kolu.
U 3. ŽNL, skupini Ludbreg, u subotu igraju Karlovec – Polet (M) i Bukovčan 27 – Struga-Rovokop, a u nedjelju Gora – Bukovčan, Mladost (SP) – Poljanec i Poljoprivrednik – Sloga, dok je Lunjkovec slobodan.
Utakmice županijskih nogometnih liga počinju u 17.30 sati.

aktualno.hr

24. 08. 2019.