Plivačima varaždinskog Baroka medalje i mnoštvo osobnih rekorda na Mitingu „Sveti Patrik”

PK Barok

19. 03. 2024.

U subotu i nedjelju, 16. i 17. ožujka, održan je 19. plivački miting za najmlađe, Miting „Sveti Patrik”. Natjecanje je okupilo plivačice i plivače iz 27 klubova te je u subotu nastupilo 432 plivača i plivačica, a u nedjelju 476.

Članovi Plivačkog kluba Barok koji su nastupili u subotu su: Jana Bais, Mila Mendaš, Dina Cilar, Eva Đurasek, Paloma Pajić, Tina Rogina, Helena Zadravec, Tia Stojaković, Lena Poljak, Luca Vučković, David Jačmenica, Fran Matuza, Viktor Vizjak i Niko Sajko.

Varaždinski plivači popravili su svoja vremena, a najviše se istaknuo Viktor Vizjak koji je u kategoriji mlađih kadeta u disciplini 50 m leptir osvojio 3. mjesto. U ukupnom plasmanu Viktor je zauzeo 7. mjesto.

U nedjelju su nastupili: Lovro Bosilj, David Filipović, Vito Knez, Helena Odrljin, Ema Šeruga, Amari Hrman, Zara Trojko, Franka Slunjski, Lea Kutnjak, Maša Plačko, Blaž Bregović, Vito Levatić, Lota Komes, Matija Kocijan, Elin Ivančević, Daniel Pajić, Helena Fic, Tin Bedeković, Ana Šimunović i Noa Gluhak.

Dok su neki plivači isplivali svoja prva vremena na natjecanju, ostali su popravili svoja najbolja vremena i isplivali osobne rekorde. Posebno se istaknuo Daniel Pajić osvojivši 3. mjesto u disciplinama 25 m leptir i 25 m leđno te 2. mjesto u disciplini 25 m slobodno. Daniel je u kategoriji početnika u ukupnom plasmanu zauzeo 4. mjesto.

pajić

19. 03. 2024.