Perković nakon boda iz Osijeka uoči dolaska prvaka: Dinamo je favorit, ali mi se možemo nadati

Osijek - Varaždin 2:2

16. 09. 2019.

Nakon jučerašnjih 2:2 i boda iz Osijeka, trener Varaždina Borimir Perković danas je na konferenciji za novinare rekao da je utakmica dobra najava za Dinamo koji dolazi u subotu. Golove za Varaždin u Osijeku su postigli Neven Đurasek u 88. i Vitali Lisakovich u 92. minuti susreta.
– Dobra Najava za Dinamo. Osvojili smo jedan bod i to na koji način protiv koje ekipe i na gostujućem terenu. Ušli smo bolje u utakmicu nego Osijek, ali osjećao sam da nema energije koju sam očekivao. Nismo dobro trčali, težak korak i jedne i druge ekipe. Osijek je zbog individualne kvalitete poveo 2:0. U poluvremenu sam uvjeravao igrače da Osijek ne izgleda dobro, da se možemo vratiti u utakmicu. Drugo poluvrijeme malo bolje, ali ni izbliza da bi došli do preokreta. Ali polako smo se dizali i zadnjih 15 minuta kokretniji, opasniji, stativa, zabili gol, došli do izjednačenja jer smo vjerovali. Osobno sam osjećao uz liniju da možemo, u zadnjoj sekundi smo čak mogli do pobjede. Bod i rezultat je zaslužen. Nismo osvojili jedan nego sedam bodova na psihološkom planu. Bitno je da smo se vratili, a da nismo izgubili utakmicu. Pobjede nam neće pobjeći, pitanje je vremena. Radimo dobro, teniramo dobro i doći će brzo – rekao je Perković te najavio subotnji susret s Dinamom koji na Gradskom stadionu počinje u 19 sati.
– U svakoj utakmici postoje šanse. Dinamo je apsolutni favorit lige, najbolji je, najkvalitetniji, ima najširi kadar. Treba se nadat i vjerovati u dobar rezultat – kazao je trener Varaždina.
Ulaznice za taj susret bit će u pretprodaji već od utorka, 17. rujna, na blagajnama stadiona u Varaždinu. Ulaznice će se u utorak i srijedu moći kupiti od 10 do 12 i od 16 do 18 sati, u četvrtak i petak ulaznice će se prodavati od 10 do 18 sati, a u subotu, na dan odigravanja susreta, ulaznice će se prodavati od 9 sati do početka utakmice.
Za sredinu zapadne tribine trebat će se izdvojiti 60 kuna, za lijevi i desni dio zapadne tribine po 50 kuna, a za istočnu tribinu cijena ulaznice bit će 40 kuna. Ulaznice su personalizirane i iz kluba mole gledatelje da u pretprodaji kupe ulaznicu i osiguraju svoje mjesto na stadionu.

aktualno.hr

16. 09. 2019.