ORGANIZATORI ZADOVOLJNI „1. humanitarna utrka grada anđela“ u potpunosti uspjela – prikupljeno više od 30 tisuća kuna

ZSUGV

18. 10. 2019.

Atletski klub „Varaždin“, Grad Varaždin i Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, organizatori „1. humanitarne utrke grada anđela”, sa zadovoljstvom mogu objaviti da je u subotu, 12. listopada 2019. godine, bilo 526 prijavljenih natjecatelja, a 466 sportaša, rekreativca i/ili građana je uplatilo startnine odnosno donacije koje su iznosile 50 kuna, dok su neki uplatili i više. Ukupan iznos prikupljenih sredstava je 33.200,00 kuna i namijenjen je liječenju Ivana Kišića, oboljelog od cerebralne paralize.
Važna je i informacija da žiro račun pri Zagrebačkoj banci (IBAN: HR6223600001502617718), namijenjen za ovu svrhu, ostaje otvoren do 31. listopada 2019. i moguće je uplatom sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji.

Organizatori iz AK „Varaždin“, Grada Varaždina i Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina još jednom na nesebičnom činu zahvaljuju svim sudionicima utrke, sportskim klubovima koji su se uključili, kao i sponzorima: Čistoća, Gradska tržnica, Konto, Klesarstvo Baranašić, DVD „Biškupec“, PU varaždinska, cvjećarnica Letizia, Galerija Klarić, Muzej anđela, Vindija, Studentski centar Varaždin, Sefir, Keindl sport, Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije, Tila i krila, Biovitalis, Tiskara „Praxa“, udruge varaždinskih branitelja proistekle iz Domovinskog rata i Svjećarsko-medičarski obrt „Slavica“.

Humanitarna utrka grada anđela, na atraktivnoj 4,8 kilometara dugoj stazi, postat će tradicionalna, najavljuju inicijatori manifestacije – predsjednik Gradskog vijeća, Damir Habijan i predsjednik AK „Varaždin“, Josip Lacković, a javnost će pravodobno biti obaviještena o terminu održavanja humanitarne utrke te korisnicima, na taj način, prikupljenih sredstava.

Humanitarna_utrka (79)

18. 10. 2019.