Odlični Vindijini gimnastičari

GK Vindija

18. 10. 2021.

17.10.2021. u SCG LUČKO, u organizaciji GK Dubrava, na 2. kolu Kupa Hrvatske nastupili su Vindijini gimnastičari i gimnastičarke.

Tako su u kategoriji univerzalni program mlađi dječaci (A. Barulek, M. Horvat, V. Grabarić, A. Vukalović) osvojili ekipno srebro, a u pojedinačnoj konkurenciji M. Horvat je osvojio treće mjesto.

U kategoriji univerzalni program stariji dječaci do 10 godina, ekipa GK Vindije (K. Gradiček, V. Viljevac, V. Pintarić, M. Zrnić, F. Cmrečak, F. Tomašković) osvojila je ekipno zlato, a u pojedinačnoj konkurenciji, Karlo Gradiček je osvojio također zlato.

U kategoriji kadeta imali su dvije ekipe. Ekipa 1 (L. Leščak, M. Zrnić, A. Košić, J. Čorko, L. Đurak) osvojila je ekipno zlato, dok je druga ekipa Vindije (D. Nemet, F. Mintas, N. Kanoti, I. Grđan) nastupila na svom drugom turniru i odradili opet odličan turnir te su ekipno završili natjecanje na četvrtom mjestu. Zbog ozljede i bolesti F. Mintas uopće nije nastupio, a D. Nemet zbog ozljede koljena nije se natjecao na preskoku i radio vježbe bez saskoka. U pojedinačnom plasmanu GK Vindija zauzela je dva postolja. Zlato je osvojio M. Zrnić, a srebro L. Leščak.

Njihovi treneri su Matija Vugrinec i Vinko Kirinić.

U kategoriji mlađih juniorki, ekipa Vindijinih gimnastičarki u sastavu Sedlar, Hanžek, Košanski, Jergan, osvojila je treće mjesto. Dorotea Vrbanec u kategoriji juniorki osvojila je sedmo mjesto koje je ujedno i dovoljno za odlazak na državno prvenstvo Hrvatske.

gk vindija 1 gk vindija 2 gk vindija 3

18. 10. 2021.