Odličan početak nove plivačke sezone za članove PK Barok

PK Barok

05. 10. 2021.

U nedjelju, 3.10., u organizaciji PK Novi Zagreb, održan je tradicionalni plivački miting za najmlađe – Miting „Svetog Patrika“.

Nakon „sušnog“ natjecateljskog razdoblja uvjetovanog epidemiološkom situacijom, miting je okupio 400 mladih plivačica i plivača iz 21 hrvatskog kluba. Na programu su bile sve 4 plivačke tehnike u dionicama od 25 metara, a na kraju su se zbrajali svi rezultati te dobio se ukupan poredak, odnosno plasman.

Varaždinski Plivački klub Barok je predstavljalo 9 članova: Viktor Vizjak, Franjo Pavetić, Josip Bedić, Juraj Hočuršćak, Luka Vuić, Helena Zadravec, Tina Rogina, Dora Huđek i Fran Matuza.

Viktor Vizjak je osvojio 3 srebrne medalje na 25 m delfin, 25 m leđno i 25 m slobodno. Posebno veseli što je Viktor u ukupnom poretku zauzeo 3. mjesto od ukupno 109 natjecatelja u D kategoriji (2012. i mlađi). Izvrstan je bio i Franjo Pavetić s broncom na 25 m leđno u istoj kategoriji.

Naravno, čestitke idu i svim ostalim Barokovcima koji su novu plivačku sezonu započeli s osobnim rekordima i uspješnim nastupima.

pk barok 2

05. 10. 2021.