Odličan otpor Kokica vodećoj Lokomotivi

Koka - Lokomotiva 26:32

11. 02. 2019.

Kokice ipak nisu uspjele iznenaditi vodeću momčad prvenstva Lokomotivu. Nakon velikog truda i borbe izgubile su 26:32 (14:15). Prvo poluvrijeme odigrale su odlično. Do 14. minute igralo se gol za gol, a onda je Lokomotiva napravila 4:0 i otišla na 8:12. Međutim, pet minuta prije kraja prvog dijela, s dva gola nezaustavljive Ines Domjan Koka izjednačuje, da bi gošće ipak otišle na odmor s minimalnom prednošću golom Plahinek. U nastavku Lokomotiva u 39. minuti “bježi” na plus četiri, Koka u dva navrata dolazi na minus dva, ali više do toga nije išlo. Kvaliteta Lokomotive došla je do izražaja.
– Mislim da smo odigrale vrlo dobru utakmicu i pružile jak otpor Lokomotivi. Do 45 minute bilo je neizvjesno, ali tada je Lokomotiva iskoristila nekoliko naših tehničkih grešaka i promašene šuteve, povela četiri razlike koje je održala do kraja tekme – kratka je bila igračica Koke Ines Domjan.
Najefikasnija kod Kokica bila je Terezija Čurić sa 8 golova, Ines Domjan i Katarina Mrazović postigle su po 6, a Juričić i Blažek po 3 gola. Šegota je imala 7, a Beličev 5 obrana. U redovima Lokomotive najraspoloženija bila je bivša Kokica Larissa Kalaus sa 11 golova, a pratila ju je Palhinek sa 5. Vratarka Tea Pijević imala je 14 obrana. Unatoč porazu Koka je zadržala 5. mjesto na tablici sa 17 osvojenih bodova.

www.aktualno.hr/r.l.

11. 02. 2019.