NA NOGE VARAŽDINU DOLAZI HAJDUK! Kovačević: Želimo nastaviti pozitivan niz na domaćem terenu

NK Varaždin

09. 02. 2023.

Varaždinski prvoligaš u subotu će od 15 sati ugostiti drugoplasiranu ekipu SuperSport Hrvatske nogometne lige, Nogometni klub Hajduk iz Splita. Nakon poraza u Puli, Varaždinci će tražiti nove bodove na domaćem terenu. Trener Nogometnog kluba Varaždin Mario Kovačević i napadač Michele Šego, igrač koji je došao u NK Varaždin upravo iz redova Hajduka najavili su subotnju utakmicu.

Kovačević je izjavio da se već i u gradu i u svlačionici osjeća kako dolazi jedan veliki protivnik.

– Iako su u rezultatskoj krizi, Hajduk je Hajduk i mi naše subotnje protivnike cijenimo i poštujemo. Sve ćemo učiniti da, nakon Slaven Belupa, nastavimo pozitivan niz na domaćem terenu – rekao je Kovačević i istaknuo da ukoliko žele osvajati bodove moraju biti bolji u prekidima.

-S Hajdukom smo igrali dobre utakmice, a obje su otišle na njihovu stranu. Nadam se da ćemo ponovno igrati tako dobro, ali da će ovaj put sreća biti na našoj strani te da ćemo uzeti bodove – izjavio je Kovačević napomenuvši kako je Hajduk jedina ekipa protiv koje ovu sezonu nisu uzeli niti jedan bod što ih izrazito motivira.

Za subotnju utakmicu Kovačević nema briga s igračkim kadrom, pošto su se od prošli put oporavili i Jozo Stanić i Niko Domjanić, a registriran je i Rafael Pereira.

-Konkurencija je sve veća i mene to veseli, jedni druge moramo tjerati da budemo bolji. Imamo za razmišljanje koga postaviti protiv Hajduka – zaključio je Kovačević.

Šego je najavio Hajduk koji će ići na pobjedu iako nisu u rezultatskom nizu u kakvom bi željeli biti, međutim nada se kako će ih s maksimalnim angažmanom zaustaviti u pohodu na pobjedu.

-Meni je kao igraču najgore kad nema golova, ali sam zadovoljan svojom igrom. Bio sam pola utakmica ozlijeđen, taman kada sam ušao u neku formu, ali sad se polako vraćam i mislim da dobro igram. Trenutno ne zabijam, ali siguran sam da će se otvoriti kad-tad – osvrnuo se na svoju formu napadač.

vzaktualno.hr

09. 02. 2023.