NK Varaždin predstavio pojačanja s kojima planira biti stabilan prvoligaš

NK Varaždin

16. 07. 2019.

NK Varaždin predstavio je na konferenciji za novinare u utorak igračka pojačanja s kojima želi biti stabilan prvoligaški klub, ali i što prije pokušati osigurati plasman u neko od europskih natjecanja.

U klub je tako stigao Goran Jozinović koji je nakon Hajduka nastupao za švicarski Lugano te Schaffhausen iz kojeg je stigao u Varaždin. Sviđa mu se atmosfera oko varaždinskog kluba , ali i ciljevi koje je pred sebe stavilo vodstvo kluba. Igra na poziciji lijevog beka odnosno lijevog bočnog.

Na posudbu iz Rijeke stigao je Tomislav Turčin koji igra na poziciji lijevog ali i desnog krila. Uglavnom, napomenuo je na predstavljanju, u svojoj je igri okrenut prema naprijed

U Klub se vratio i “domaći” igrač Neven Đurasek koji je prošao mlade selekcije kluba, da bi nakon toga zaigrao za Dinamo i Lokomotivu. Igra na poziciji zadnjeg veznog, a cilj mu je uz dobre igre izboriti što bolju minutažu.
U Klub su stigla i dva strana igrača. Dojučerašnji 26-godišnji defenzivni veznjak Al-Ittihada, Jamal Bajandouh rođen je u Bournemouthu, s 13 godina je otišao u Al-Ittihad, da bi se u Englesku vratio u sezoni 2011./2012. Proveo je tri mjeseca u Wimborne Townu nakon čega je potpisao za Bournemouth. Nakon jedne sezone vratio se u Al-Ittihad i ubilježio 105 nastupa. Ubilježio je i jedan nastup za reprezentaciju Saudijske Arabije, 2015. godine protiv Jordana

Pet godina mlađi Vitali Lisakovich, inače mladi reprezentativac Bjelorusije, prošlu je sezonu, u drugom dijelu prvenstva, igrao za Rudeš na pozicije špice odnosno polušpice. Prvi susret pred varaždinskom publikom ovi, ali i ostali igrači, imat će 28. srpnja kada im je protivnik u 2. kolu Prve HNL Hajduk.

nk varazdin (1) nk varazdin (2) nk varazdin (3) nk varazdin (4) nk varazdin (5) nk varazdin (7)

16. 07. 2019.