NIŠTA BEZ GEMIŠTA Četvrti puta „opako” se kreće na Čevo!

Čevo

27. 07. 2020.

Došlo je vrijeme za 4. Opaku utrku na Čevo, neobičnu utrku koja je iznenadila mnoge i pobudila veliki interes.

Organizatori – Laci i prijatelji, poručuju:

„Eto, došlo je opet vrijeme da se na Čevo i po četvrti puta “opako” krene. S obzirom da je i 3. “Opaka” utrka ispala “opako” dobro, bilo bi lijepo da i dalje nastavimo u istom “tonu”. Lijepo se sjetiti onog prekrasnog druženja od prošlih godina, veselice bez ikakvog incidenta, pjesme, smijeha i više od 100 nasmijanih i veselih “trkača”. Zaista je uvijek bilo “nešto u zraku” s puno pozitivnih vibracija i želja je da to ponovimo ove godine. Ako može još i bolje – play lista i druga iznenađenja već čekaju.

Očito je da je ova neobična utrka iznenadila mnoge i pobudila zaista veliki interes te stoga pozivamo sve drage prijatelje, kolege i ljubitelje ovakvog druženja na 4. “Opaku” utrku koja će se održati 22.08.2020. (subota) s početkom u 15 h. Prije svega, treba napomenuti da ovo nije klasična utrka nego ipak malo “opasnija i opaka” te trebate dobro razmisliti prije nego se prijavite i nastupite. Najvažnije je znati da nastupate na VLASTITU ODGOVORNOST. Utrka će se održati (bez obzira na vremenske uvjete) dana 22.08.2020. g. (subota) s početkom u 15 sati, a trči se od ugostiteljskog objekta City u Završju pa do križa pri Ivičinoj kućici na vrhu Čeva. Staza će biti označena. Bit utrke je da se od starta do cilja MORA popiti 2 LITRE GEMIŠTA, raspoređeno kroz 4 stanice:

-START (Caffe City – Završje) – 1/2 LITRE
-2. “OKREPA”  (cca. 1100 m) – 1/2 LITRE
-3. “OKREPA”  (cca. 2,2 km) – 1/2 LITRE
-CILJ (cca. 2,7 km – pod križem na vrhu) – 1/2 LITRE GEMIŠTA

Mjerenje vremena se zaustavlja tek kad se i “zadnja kap” popije na cilju. Okrepna stanica se “napušta” tek kad se popije ukupna količina od 1/2 litre. Molimo za fer i korektnost jer bi u suprotnom moglo biti i diskvalifikacija od strane “rigoroznih” sudaca. Kotizacija za ovu utrku i ove godine iznosi 140 kn jer će svi natjecatelji u “startnom paketu” osim “litara gemišta” dobiti: zakusku na cilju, jedinstvenu dry fit majicu s logom utrke, personalizirani startni broj i jedinstvenu unikatnu medalju prigodnu upravo za našu utrku. Naravno da nakon završetka utrke uz proglašenje pobjednika, tek slijedi i “opako drugo poluvrijeme”. S obzirom na svu ovu “ozbiljnost”, još jednom napomena da u utrci mogu nastupiti samo punoljetne osobe i to isključivo na VLASTITU ODGOVORNOST.
“Opako” samo za najbržih 99
S obzirom na opće poznatu situaciju s koronom, molba da budemo ODGOVORNI i da se distanciramo koliko možemo. Bit će i dezinficijensa, rukavica, a za svaki slučaj ponesite i maskice (bez brige, nećemo trčati u maskama). Nastojat ćemo se držati preporuka, a sve u cilju da zaštitimo sebe i druge.
Prijave su ograničene i samo prvih 99 “sretnika” prijavljenih i uplaćenih do 10.08.2020. imaju pravo nastupa. Požurite s prijavama jer ovo je zaista jedinstvena utrka, a nakon svega kak veli naš domaćin Ivica: ”Tko preživi, pričat će”.

27. 07. 2020.