Najmlađi nogometaši u Varaždinu usavršavaju znanja prema jedinstvenoj Coerver metodi

Četvrtu godinu zaredom

01. 07. 2019.

Varaždinska Škola nogometa „Lumen“, u suradnji s Coerver Coaching Performance Akademijom, četvrtu godinu zaredom u Varaždinu organizira Ljetni nogometni kamp za djecu od 6 do 13 godina. Petodnevni kamp je počeo u ponedjeljak, a djeca nogometna znanja stječu pod vodstvom trenera iz Coerver Coaching Akademije Hrvatska – Ante Bašića, Tomislava Rimca i Filipa Boraka.
Direktor kampa te voditelj i predsjednik Škole nogometa „Lumen“, Tomislav Jelenski, pojasnio je da u kampu sudjeluje 36 malih nogometaša te da je riječ o tematskom kampu. Dodao je da u organizaciji kampa redovito imaju potporu Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, koja osigurava vrhunske uvjete za rad s djecom.
Ante Bašić, generalni direktor i instruktor Coerver Coaching Hrvatska, istaknuo je da su s četvrtom godinom organizacije kampa odlučili napraviti iskorak.
– Djeca su prošla već puno vještina, puno su trenirala, i prvi puta smo napravili tematski kamp. Tema je posjed lopte. Takav stil igre jako je bitan za mlade igrače, za njihov razvoj. Izvući ćemo maksimum u pogledu ekipne igre, da postanu bolji unutar ekipe – kazao je Bašić.
Malim nogometašima uspješno stjecanje novih znanja, ali i dobru zabavu u petodnevnom kampu, poželjela je stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar.
– Ovo je kvalitetan kamp, uz vrhunske trenere. Naučite puno i zabavite se – poručila je Sitar polaznicima kampa.
Akademija je namijenjena mladim igračima koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver metodi. Coerver Coaching Akademije po cijelom svijetu funkcioniraju po istom principu i s istim ciljem, a to je da do maksimuma dovedu razvoj svakog igrača.

coerver 2

coerver 3

coerver 5

coerver 6

coerver 7

01. 07. 2019.