Linda Šoštarek iz varaždinskog PK Takt najuspješnija mlada sportašica u godišnjem izboru HSPS-a

PK Takt

01. 02. 2024.

Linda Šoštarek, članica Plesnog kluba Takt iz Varaždina proglašena je na svečanosti dodjele godišnjih nagrada Hrvatskog sportskog plesnog saveza najuspješnijom sportašicom mlađih dobnih kategorija (do 16. godina) u Republici Hrvatskoj.

Linda Šoštarek je tijekom 2023. godine postigla brojne vrhunske rezultate pa je tako osvojila tri naslova državne prvakinje (u standardnim, latinsko-američkim i kombinaciji 10 plesova). Trenutno je, zahvaljujući vrhunskim rezultatima iz 2023. godine, na 1. mjestu svjetske rang ljestvice u latinsko-američkim plesovima i na 3. mjestu u standardnim plesovima za kategoriju mladeži.

Linda je osvojila izvanredno 17. mjesto na Svjetskom prvenstvu u latinsko-američkim plesovima održanom u studenom u Španjolskoj od ukupno 83 natjecateljice iz cijelog svijeta, a lani je na jakim međunarodnim natjecanjima WDSF-a u standardnim plesovima osvojila 3. mjesto u Zagrebu, 2. mjesto u Sarajevu te 2. mjesto u Skopju.

Tijekom 2023. godine na jakim međunarodnim natjecanjima u latinsko-američkim plesovima osvojila je 5. mjesto u Zagrebu, 2. mjesto u Szombathelyu, 1. mjesto u Sarajevu te 2. mjesto u Skopju.

linda sostarek 1 linda sostarek 2 linda sostarek 3 linda sostarek 4 linda sostarek 5 linda sostarek 6

vžaktualno.hr

01. 02. 2024.