KID’S DAY Košarkaški klub Vindija organizira festival košarke za mlađu djecu

KK Vindija

02. 06. 2023.

Košarkaški klub Vindija iz Varaždina KID’S DAY, festival košarke namijenjen djeci grada Varaždina od 6 do 10 godina. Cilj festivala je zabaviti i naučiti djecu osnovama košarke te promovirati ovaj sport za mlade.

Festival će se održati ove nedjelje, 4. lipnja, u sportskoj dvorani Graberje, s početkom u 10 sati. U programu će sudjelovati i studenti Sveučilišta Sjever – Odjela za sestrinstvo, koji će mjeriti srčani tlak i razinu šećera posjetiteljima događaja.

Osim igraonice košarke, na festivalu će se odigrati i tri utakmice dječaka različitih uzrasta – ekipe U11, ekipe U13 te ALL STAR utakmica pretkadeta U15 između košarkaškog kluba Vindija kao prvaka lige i selekcije regije SJEVER.

Na festivalu će gostovati varaždinske atletičarke Klara i Jana Koščak, koje će ujedno i podbaciti loptu na početku utakmice.

KID’S DAY je prilika za sve ljubitelje košarke da uživaju u igri, druženju i zabavi te da podrže mlade nade varaždinske košarke. Klub poziva sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje, a prilikom dolaska u dvoranu Graberje dobit će pristupnice koje je potrebno ispuniti.
Sve informacije možete dobiti na web stranici kluba ili na dan događaja u dvorani Graberje.

Kids-day-4.6.2023-1

02. 06. 2023.