Još jedna uvjerljiva pobjeda Varaždina

Varaždin prejak za konkurente

31. 07. 2017.

Da li je Varaždin izabrao preslabe protivnike u ovim pripremnim tekmama, ili je toliko jak da im ne daje ni trunke šanse teško je u ovom trenutku reći, ali skloniji smo ovoj drugoj pretpostavci. Uglavnom, Kastelovi dečki ostvarili su poslijepodne i petu pobjedu za redom svladavši u „maratonskoj“ utakmici, igranoj dva puta po 60 minuta, nekada veliki Zagreb s glatkih 3:0 (0:0) i to na njegovom terenu. Strijelci su bili Havelka, Erić i Drožđek.
– U prvom dijelu bilo je prilika sa obje strane. Zagreb je čak imao i stativu, a mi smo preko Glavice, Golubara i Jerteca propustili stvoriti uvjerljivo vodstvo. U nastavku smo bili dominantniji, efikasniji i zasluženo pobijedili. Zadovoljan sam prikazanim – uobičajeno kratak bio je Zoran Kastel trener Varaždina.
Varaždin je u prvom poluvremenu nastupio u sastavu: Gavranović, Bamidele, Kulenović, Senić, Vuk, Hranilović, Kolarić, Jertec, Golubar, Glavica, Sačer. U drugom dijelu još su igrali: Galoši, Sambolec, Jagačić, Mesarić, Kos, Težak, Havelka, Martinac, Drožđek i Erić. Očekivao se nastup golmana Ivana Nevistića, ali ujutro su nazvali iz Rijeke i obavijestili da je Prskalo opet ozlijeđen pa im spomenuti i dalje treba kao rezerva Slugi. Riječani uvjeravaju kako će Nevistić stići nakon utakmice sa Salzburgom.
Varaždinske nogometaše sljedećeg tjedna očekuju još dvije provjere. U petak, 4. kolovoza, gostuju u Sigetu kod Hrvatskog Dragovoljca, a dan kasnije u Dunjkovcu kod međužupanijskog ligaša Međimurca.

31. 07. 2017.