Internacionalni studentski dan sporta

Varaždin, 20.09.2019.

16. 09. 2019.

Street košarkaški turnir 3×3 studenata sjeverozapadne Hrvatske i ostalih studenata sveučilišta, veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske.
Savez sportskih udruga Sveučilišta Sjever, Sveučilište Sjever, Studentski zbor, Sportska udruga Sveučilišta Sjever, Županijski akademski sportski savez, u suradnji s Hrvatskim akademskim sportskim savezom organiziraju 3×3 street košarkaški turnir povodom internacionalnog studentskog dana sporta Sveučilišta Sjever.
Turnir će se održati u Varaždinu u petak, 20.9.2019. godine, s početkom u 9.30 sati na terenima ispred Sveučilišta Sjever na adresi 104. brigade 3, Varaždin.
Organizatori pozivaju da se pridružite sportskom događaju i da svojim prisustvom podržite ovaj sportski akademski dan te da pokažete sugrađanima sav potencijal hrvatskog akademskog sporta i akademskog sporta na Sveučilištu Sjever. Na nastup na turniru imaju pravo svi studenti koji studiraju na sveučilištu, visokoj školi ili veleučilištu (dokaz studiranja je iksica ili indeks – studenti mogu složiti ekipu s različitih fakulteta). U prijavi treba biti napisano ime ekipe i popis igrača i fakulteta s kojih dolaze.
Za sve informacije o sportskom događaju možete se obratiti na tel. 0918882148 ili email npavlec@unin.hr ili su.sjever@gmail.com. Prijave se primaju do 18.9.2019 radi lakšeg organiziranja turnira. Za sudionike događanja je osigurana okrepa, tereni, suci i majice.

studentski 1

16. 09. 2019.