Hrvatski boksački savez donirao sportsku opremu boksačkim klubovima

Donacija klubovima

23. 12. 2020.

Hrvatski boksački savez, na čelu s predsjednikom Bonom Bošnjakom, predao je u utorak u Varaždinu donaciju sportske opreme svojim članovima, boksačkim klubovima iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. Susret predstavnika klubova i vodstva Saveza s predajom donacije održan je u sportskoj dvorani u Graberju.

– Kao predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza, ja sam samo jedan mali kotačić koji je pokrenuo cijelu ovu priču. Iz malih klubova dolaze šampioni. Zahvalan sam svim klubovima, trenerima, boksačima pa i njihovim roditeljima koji ih prate – rekao je Bošnjak.

Hrvatski boksački savez je, naglasio je Bošnjak, stabilan.

– Perspektiva je sigurno dobra. Imamo jako dobre sponzore, prijatelje. Ova je godina jako teška za sve klubove. Nadam se da ćemo u idućoj krenuti ponovno boksati punim kapacitetom i osvajati europske, svjetske i olimpijske medalje – poručio je predsjednik.

U ime klubova, na donaciji je zahvalio Miljenko Rožmarić iz BK „Omega boks“ iz Varaždina.

– Svi mi imamo jednu zajedničku crtu, a to je ljubav prema borilačkom sportu, prema boksu naročito. Varaždin ima svoju tradiciju u boksu još iz doba Jugoslavije, a imali smo i značajnih rezultata. Želja nam je da i dalje unapređujemo taj sport i da ga razvijamo u okviru naših uvjeta i mogućnosti. Možemo se nadati da će sljedeća godina biti bolja i da ćemo moći organizirati više natjecanja. Svi imamo isti cilj, napredovati, biti uspješni, razvijati boks i uživati u sportu – naglasio je Rožmarić.

Donaciju su primili BK „Omega boks“ i BK „Fight club Kovačić“ iz Varaždina, BK „Thor“ iz Bartolovca, BK „David“ iz Koprivnice, BK „Ronin“ iz Križevaca te BK „Čakovec“.

boks 1

23. 12. 2020.