Gotovo stotinu natjecatelja na 1. triatlon utrci „Jurinih 3×1“ na Aquacityju

TK „Marathon 95“ Varaždin, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Grad Varaždin

28. 06. 2021.

TK „Marathon 95“ Varaždin, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i Grad Varaždin uspješno su u nedjelju organizirali 1. triatlon utrku „Jurinih 3×1“, povodom otvaranja sezone na Aquacityju i početka Triatlon lige „Beciklin“.

31 štafeta sa po tri člana/članice nastupila je u supersprint triatlon (375 m plivanja, 14 km bicikliranja i 2,5 km trčanja), u kojem je svaki član/članica odradio jednu disciplinu.

U kategoriji ženskih štafeta (3 natjecateljice) najbrže su bile Ivana Merc, Dijana Radotović i Vanja Rupčić, među muškim štafetama (3 natjecatelja) Robert Košutar, Vanja Šomođi i Alan Rinkovec, u mješovitim štafetama (2 natjecateljice i 1 natjecatelj) Romana Bregović, Mateja Golubić i Tomislav Husnjak, odnosno mješovitim štafetama (1 natjecateljica i 2 natjecatelja) Tihana Kišak, Andrej Međeral i Stjepan Zagorščak.

Pročelnik Upravnog odjela za sport i zdravstvenu zaštitu, Dražen Cesar, naglasio je podršku Grada Varaždina organizaciji sportsko-rekreativnih događanja, a ovo je organizirano na lokaciji, na i oko Aquacityja, koja je idealna za triatlon.

Stručna suradnica u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina, Anica Sitar, dodala je da odaziv natjecatelja, od početnika preko rekreativaca do aktivnih sportaša, pokazuje važnost organizacije i popularizacije sporta i rekreacije.

Iznimno zadovoljan odazivom bio je i predsjednik TK „Marathon 95“, Ladislav Gregrorinčić, koji je podsjetio da je ova utrka, koja je bila besplatna za sudionike, svojevrsni uvod u 10. sezonu popularne varaždinske Triatlon lige na Aquacityju, koja će početi 4. srpnja.

Više informacije može se pronaći na: https://marathon95.hr/triatlon-liga-aquacity/

Triatlon (1) Triatlon (3) Triatlon (7) Triatlon (13) Triatlon (20) Triatlon (25) Triatlon (27) Triatlon (32) Triatlon (36) Triatlon (41) Triatlon (46) Triatlon (52) Triatlon (59) Triatlon (60) Triatlon (64) Triatlon (67) Triatlon (69) Triatlon (73) Triatlon (77)

28. 06. 2021.