Čudo u Varaždinu!

Varaždin - Dinamo 1:0

22. 09. 2019.

Mnogi bi rekli, u Varaždinu se dogodilo čudo! Na stadionu NK Varaždin odigrana je utakmica 9. kola Hrvatski telekom Prve lige između Varaždina i Dinama u kojoj je posljednja momčad lige pobijedila Dinamo s 1:0.
Iako se u prvom dijelu igre nametnuo Dinamo, Varaždinci su uspjeli izdržati do kraja i odnijeti pobijedu. Strijelac koji je postigao pobjednički pogodak bio je Kamerunac Djou Guera u 62′.
Dinamo je trenutno drugi na ljestvici sa 16 bodova, a Varaždin je preskočio Inter i nalazi se na pretposljednjem mjestu sa 7 bodova.
Varaždinsku ekipu činili su: Nevistić, Adžić, Težak, Posavec, Benko (Vuk), Tkalčić, Đurasek (Glavina), Štefulj, Stolnik, Lisakovich (Mehdikhanii), Guera Djou; trener Borimir Perković, a Dinamo je igrao u sastavu Zagorac, Pinto, Hajrović (Petković), Majer, Gavranović (Kulenović), Gojak, Ivanušec, Moubandje, Atiemwen (Kadzior), Theophile, Perić; trener Nenad Bjelica.
Prije samog susreta ovih dviju momčadi, predsjednik NK Varaždina Stjepan Cvek oprostio od bivšeg kapetana Daria Jerteca poklonivši mu dres s brojem četiri.

aktualno.hr

22. 09. 2019.