Bednja jesenski prvak

1. ŽNL

14. 11. 2016.

Službeno, trinaestim kolom završila je Prva županijska nogometna liga, iako će se morati odigrati još tri utakmice. Zbog loših terena odgođene su ona u Svetom Đurđu, gdje su trebali igrati Drava i Budućnost, i ona u Selniku, gdje su se trebali sastati Plitvica i Rudar.
Bez obzira na rezultat odgođene posljednje ovojesenske utakmice s Mladosti iz Šemovca, sljedeće nedjelje, Bednja je jesenski prvak. Beletinčani su slavili kod Podravca u Sesvetama Ludbreškim 2:0, a strijelci su bili Brlenić u 18. iz jedanaesterca i Đurin u 57. minuti. Ovom pobjedom Bednja ima tri boda više od drugoplasirane Ivančice koja je prvenstvo završila uvjerljivom pobjedom.
Na Cestici su se Ivančani raspucali i čini se vratili izgubljenu formu. Domaći Polet teško je stradao i izgubio 7:2. Tri gola za Ivančane postigao je Mendaš, a po jedan gol upisali su Tomislav i Darko Jagić, Kolarek i Geček. Golove za demoralizirane domaćine postigli su Hutinski i Borak.
Rezultati 13. kola Prve ŽNL: Polet – Ivančica 2:7, Mladost (Š) – Dubravka/Zagorac 4:2, Obreš – Mladost (M) 2:0, Lepoglava – Sloga 2:3, Podravac – Bednja 0:2. Utakmice Drava – Budućnost i Plitvica – Rudar su odgođene.
Poredak: 1. Bednja 32 (utakmica manje), 2. Ivančica 29, 3. Polet 22, 4. Drava 21 (utakmica manje), 5. Plitvica 18 (utakmica manje) itd.

14. 11. 2016.